6. októbra o 02:33
Počasie na horách
Piancavallo
1800 m n. m.
-2°
5
km/h
Počasie v 90 min.
polooblačno
Piancavallo
Civetta
San Martino di Castrozza
Passo San Pellegrino
Forni di Sopra
Počasie 1800 m n. m.
dnes
zajtra
Doobeda
1
°
Poobede
5
°
slnečný svit
5 h
UV index
nízky
2
low
nárazy
30 km/h
Počasie 1900 m n. m.
dnes
zajtra
Doobeda
1
°
Poobede
6
°
slnečný svit
6 h
UV index
stredný
3
moderate
nárazy
25 km/h
Počasie 2600 m n. m.
dnes
zajtra
Doobeda
-1
°
Poobede
0
°
slnečný svit
5 h
UV index
nízky
2
low
nárazy
30 km/h
Počasie 2500 m n. m.
dnes
zajtra
Doobeda
-1
°
Poobede
0
°
slnečný svit
5 h
UV index
nízky
2
low
nárazy
30 km/h
Počasie 2000 m n. m.
dnes
zajtra
Doobeda
0
°
Poobede
4
°
slnečný svit
9 h
UV index
stredný
4
moderate
nárazy
35 km/h
Veterný radar
Stredisko
zatvorené
Výška
1250 - 1870 m
Výška snehu
0 cm (údolie), 0 cm (kopec)
Stav zjazdovky
zatvorená
Vleky v prevádzke
0 z 12
Zostup do údolia
nemožný
Bežkárske trate
0 km
Výška nového snehu
žiadny čerstvý sneh
Stredisko
zatvorené
Výška
990 - 1910 m
Výška snehu
0 cm (údolie), 0 cm (kopec)
Stav zjazdovky
zatvorená
Vleky v prevádzke
0 z 23
Zostup do údolia
nemožný
Bežkárske trate
30 km
Výška nového snehu
žiadny čerstvý sneh
Stredisko
zatvorené
Výška
1400 - 2600 m
Výška snehu
0 cm (údolie), 0 cm (kopec)
Stav zjazdovky
zatvorená
Vleky v prevádzke
0 z 21
Zostup do údolia
nemožný
Bežkárske trate
28 km
Výška nového snehu
2-5 cm
Posledné sneženie
pred 3 dňami
Stredisko
zatvorené
Výška
1190 - 2510 m
Výška snehu
0 cm (údolie), 0 cm (kopec)
Stav zjazdovky
zatvorená
Vleky v prevádzke
0 z 15
Zostup do údolia
nemožný
Bežkárske trate
0 km
Výška nového snehu
2-5 cm
Posledné sneženie
pred 3 dňami
Stredisko
zatvorené
Výška
880 - 2080 m
Výška snehu
0 cm (údolie), 0 cm (kopec)
Stav zjazdovky
zatvorená
Vleky v prevádzke
0 z 8
Zostup do údolia
nemožný
Bežkárske trate
0 km
Výška nového snehu
2-5 cm
Posledné sneženie
pred 4 dňami
Počasie na horách v lete
Bezpečnosť pri vysokohorskej turistike
Počasie na horách v zime
Ako sa máme správať v horskom teréne?
JavaScript is required to view this page.